Waarom is link building zo belangrijk?
En is link building uitbesteden echt zo verstandig?

Lion Internet biedt professionele linkbuilding diensten waarmee wij uw website helpen hoger te komen in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Met een volledige SEO analyse en uitvoerige marktonderzoek kunnen we precies bepalen wat er nodig is, zodat u beter gevonden gaat worden. Linkbuilding uitbesteden hoeft dan ook niet duur en ingewikkeld te zijn. Wat wij namelijk doen, en hoe wij werken is gespecialiseerd, maar het is absoluut geen geheim. SEO staat voor Search Engine Optimization, vrij vertaald: Hoger komen in Google. In Nederlands: Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Bedrijven en/of website-eigenaren krijgen van ons een professionele link building campagne wat voor uw website op maat gemaakt is. Uw linkbuilding campagne zal voor langdurige topposities in Google zorgen. Linkbuilding uitbesteden aan een bekwaam en ervaren linkbuilding deskundige is vandaar een uiterst verstandig idee. Uw waardevolle website is hierdoor verzekerd van een aanhoudend en doorlopend groeiend linkprofiel (linkstructuur van uw website) van hoge kwaliteit. Mede hierdoor zal uw bezoekersaantallen onafwendbaar vermeerderen met concrete potentiële bezoekers. En hoe meer concrete bezoekers op uw website, hoe groter de kans bestaat op nieuwe klanten!

Hoger in Google

U wilt hoog in Google komen? U wilt gevonden worden als mensen op zoek zijn naar uw producten of diensten? Wij helpen u stijgen in Google! Dat is wat wij verzorgen!
Onze kennis en ervaring die wij vanaf 2007 beschikken op het gebied van zoekmachine optimalisatie stellen dit aan u beschikbaar. Ons team van professionele SEO / link building experts doen dit met alle gedrevenheid en plezier.

Hoog in Google komen en de voordelen

Bovenaan in Google komen willen we het liefst allemaal met onze website. Want wanneer u heel goed vindbaar op Google bent, vergroot u de omzet van uw onderneming en/of website. Een goede zoekmachine marketing is gelijk aan goede manier van website promoten. Een betrouwbare goede linkstructuur is van essentiële belang om uw website vindbaar te maken. Linkbuilding uitbesteden is hier een zeer goede alternatief voor. Het is een bewezen online marketing strategie en wij kunnen het voor u meetbaar maken wat op feiten is gebaseerd.
Een website vindbaar maken heeft veel geduld, tijd en investering nodig. We ontkomen helaas hier niet aan.

Vergroot de omzet via uw website
Behaal een Google toppositie
Vergroot de relevante bezoekers
Behaal een online naamsbekendheid
Wij maken uw website uw beste werknemer
2d en 3d Animatie video laten maken

Zoekmachine optimalisatie  
Zoekmachine marketing met ons!

Het is zeer verstandig en belangrijk om niet alleen budget in te plannen voor de website ontwikkeling echter ook voor de internet marketing. Over het algemeen duurt het voor ons ongeveer 3 tot 6 maanden om een “natuurlijke” top 10 positie in Google te bemachtigen. Door het feit dat u in de top 10 terecht komt bent u zichtbaar en vindbaar. Hiermee kan uw bedrijf meer omzet genereren. Verstandig is het dus om ruim van te voren te beginnen met goed plannen.

✓ Aantoonbaar resultaat
✓ Veilig
✓ Online voortgang meten
✓ wekelijks updates
✓ wij gaan voor lange termijn relaties

0-meting, online dashboard en rapportage

Om de vooruitgang te meten is het belangrijk om regelmatig de posities in de zoekmachine te controleren. Hiervoor gaan wij speciaal voor u een online dashboard inrichten. U kunt dan 7 dagen per week 24 uur per dag uw posities per zoekwoord bekijken. Op uw wens ontvangt u per maand of per 2 maand een rapportage.
Voordat we de eerste werkzaamheden beginnen ontvangt u van ons een 0-meting om de voortgang te meten.

Laat ons u bellen. Het werkt echt!