Over Lion Internet
Link building uitbesteden aan een link building bureau

Een marketingmiddel die voor elke website zijn toegevoegde waarde kent. Dat zijn wij! Onze organisatie typeert zich als no-nonsense organisatie waarbij een aanpak geldt van “Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. Deze uitstekende methode van werken staat bij ons hoog in het vaandel. Dit vinden wij enorm van belang voor zowel onze opdrachtgevers als voor onze collega´s. Onze manier van werken is daarnaast samen te vatten met de volgende kernwoorden: Integer, Open, Transparant, Klantgericht, Resultaatgericht, streeft naar Kwaliteit en heeft oog voor de mens.

SEO advies

Wat wij doen, en hoe wij werken is gespecialiseerd, maar het is absoluut geen geheim. Wij bieden u totale transparantie in uw eigen online linkbuilding campagnes. Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijkheid, betrokkenheid, flexibiliteit en snelheid. Wij zijn professioneel, klantgericht, nuchter en hebben een heldere visie. Onze klantenkring zijn voornamelijk MKB bedrijven en bevinden zich door heel Nederland en het eindresultaat is telkens een tevreden klant. Daar zijn wij erg trots op! De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan zeer snel. Daarom volgen wij regelmatig cursussen, trainingen en workshops, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn met de nieuwste technologieën. Iedere optimalisatie wordt door ons uitgevoerd volgens het ‘white hat’ principe wat betekend dat wij volledig werken volgens de richtlijnen van Google en ons enige doel het creëren van relevante content voor de gebruiker is.

Bent u geïnteresseerd in onze no-nonsense aanpak?

Heeft u interesse en/of wilt u gewoon graag meer informatie ontvangen? Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier. U kunt zich uiteraard ook makkelijk terug laten bellen. Vult u hiervoor “Bel mij terug” formulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Hoger in Google

Iedereen wil het: zo hoog mogelijk scoren met uw website in Google.
Wilt u met uw website of webwinkel nieuwe bezoekers? Wij maken uw website vindbaar voor nieuwe potentiële en zoveel mogelijk concrete klanten. Wilt u ook vandaag beginnen bij de basis van uw website? Neem dan gerust contact met ons op.

2d en 3d Animatie video laten maken

Zoekmachine optimalisatie  
Zoekmachine marketing met ons!

Het is zeer verstandig en belangrijk om niet alleen budget in te plannen voor de website ontwikkeling echter ook voor de internet marketing. Over het algemeen duurt het voor ons ongeveer 3 tot 6 maanden om een “natuurlijke” top 10 positie in Google te bemachtigen. Door het feit dat u in de top 10 terecht komt bent u zichtbaar en vindbaar. Hiermee kan uw bedrijf meer omzet genereren. Verstandig is het dus om ruim van te voren te beginnen met goed plannen.

✓ Aantoonbaar resultaat
✓ Veilig
✓ Online voortgang meten
✓ wekelijks updates
✓ wij gaan voor lange termijn relaties

0-meting, online dashboard en rapportage

 

Om de vooruitgang te meten is het belangrijk om regelmatig de posities in de zoekmachine te controleren. Hiervoor gaan wij speciaal voor u een online dashboard inrichten. U kunt dan 7 dagen per week 24 uur per dag uw posities per zoekwoord bekijken. Op uw wens ontvangt u per maand of per 2 maand een rapportage.
Voordat we de eerste werkzaamheden beginnen ontvangt u van ons een 0-meting om de voortgang te meten.

Laat ons u bellen. Het werkt echt!