Wat is SEO wat is linkbuilding?
En is link building uitbesteden echt zo verstandig?

SEO staat voor Search Engine Optimization, vrij vertaald in ‘Jip en Janneke’ taal is dit: Hoger komen in Google. In het Nederlands SEO overigens: Zoekmachine Optimalisatie.
Wat is SEO en wat is linkbuilding precies?

Online uw eigen Dashboard

Binnenkort kunt u hier veel meer informatie hierover aantreffen.

Wist u dat 97% van de consumenten, online zoekt naar lokale bedrijven? Wij bieden deze bedrijven een unieke kans op het internet! Wij maken deze bedrijven ‘organisch‘ vindbaar maar ook in ‘Google maps’! Dat ‘kaartje met rode bolletjes’ waar Google 3 resultaten van toont.

2d en 3d Animatie video laten maken

Zoekmachine optimalisatie 
Zoekmachine marketing met ons!

Het is zeer verstandig en belangrijk om niet alleen budget in te plannen voor de website ontwikkeling echter ook voor de internet marketing. Over het algemeen duurt het voor ons ongeveer 3 tot 6 maanden om een “natuurlijke” top 10 positie in Google te bemachtigen. Door het feit dat u in de top 10 terecht komt bent u zichtbaar en vindbaar. Hiermee kan uw bedrijf meer omzet genereren. Verstandig is het dus om ruim van te voren te beginnen met goed plannen.

✓ Aantoonbaar resultaat
✓ Veilig
✓ Online voortgang meten
✓ wekelijks updates
✓ wij gaan voor lange termijn relaties

0-meting, online dashboard en rapportage

 

Om de vooruitgang te meten is het belangrijk om regelmatig de posities in de zoekmachine te controleren. Hiervoor gaan wij speciaal voor u een online dashboard inrichten. U kunt dan 7 dagen per week 24 uur per dag uw posities per zoekwoord bekijken. Op uw wens ontvangt u per maand of per 2 maand een rapportage.
Voordat we de eerste werkzaamheden beginnen ontvangt u van ons een 0-meting om de voortgang te meten.

Laat ons u bellen. Het werkt echt!

Link building uitbesteden

Link building uitbesteden