Derden voor het verwerken van gegevens
Onderstaand is een lijst van derden welke wij inschakelen voor het verwerken van gegevens. De verwerking kan geautomatiseerd of handmatig door de derde partij geschiedden. Wij werken uitsluitend met partijen welke een goede reputatie hebben. Vanzelfsprekend verstrekken wij alleen gegevens indien dit absoluut noodzakelijk is voor de dienstverlening.

Laatst gewijzigd op 23 mei 2018

Slack

Slack is een communicatietool voor teams binnen bedrijven, in de basis een groepschat. Het programma brengt volgens de makers alle communicatie bij elkaar: “Real-time berichten sturen, archiveren en zoeken voor moderne teams.”

Voor ons de manier om onderling efficiënt te communiceren en de communicatie soepel te laten verlopen.

MailChimp

MailChimp is een handige tool die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen. O.a. voor de communicatie rondom wettelijke verplichtingen zoals de AVG / GDPR maken wij gebruik van MailChimp.

Google Spreadsheets / Google Docs

Google Spreadsheets is een online app waarmee u spreadsheets kunt maken en opmaken en met anderen kunt samenwerken.

Google Docs, in het Nederlands Google Documenten, is een online dienst van Google. Met deze dienst kunnen opgemaakte documenten, spreadsheets en presentaties aangemaakt worden, die online worden opgeslagen. De dienst is vergelijkbaar met de betaalde programma’s Word, PowerPoint en Excel van Microsoft.

FactuurSturen.nl

Een online applicatie waarmee wij de facturatie en basisadministratie beheren.