CMS website laten maken?
Content Management Systeem

Een CMS (content management systeem) om makkelijk uw website te beheren. U bent en zult nooit meer afhankelijk worden van een ‘dure’ webdesign bureau, een webdesigner en/of programmeur.

Uw nieuwe website krijgt een prachtige moderne vormgeving op basis van uw huisstijl van uw bedrijf en daarbij krijgt u een cms beheersysteem waarmee u, waar en wanneer uw wilt, uw eigen website kunt onderhouden. Tevens beschikt u over diverse functionaliteit om uw website up-to-date te houden. Volledige vrijheid met uw eigen website!

WordPress webdesign

Een content management systeem wat super toegankelijk is, en daarnaast erg gebruiksvriendelijk is? Dat is WordPress! WordPress webdesign cms systeem is het meest die er op dit moment aanwezig is. Het is een prachtige cms website waarmee wij voor u een uiterst moderne en professionele WordPress website ontwikkelen en bouwen. CMS website laten maken met Lion Internet is gelijk aan vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress webdesign. Een webdesign en internet marketing bureau in een, die gevestigd is in Hengelo (ov). Of u nu een website wilt laten maken in Hengelo of een website wilt laten maken in Enschede? Dat is voor ons geen enkel verschil. We opereren eigenlijk door het hele land!

Specialist in Webdesig

Een CMS website laten maken?
Wij kunnen het heel goed. U bent na afloop niet meer afhankelijk van ons. U beheert het daarna zelf!

Waarom WordPress? We geloven niet dat we overal goed in kunnen zijn. En WordPress biedt een aantal voordelen:

Gebruiksvriendelijk: Wij vinden dat het beheren van een website vooral leuk en makkelijk hoort te zijn. Naar onze mening komt WordPress daar zeer goed aan tegemoet.
Flexibel: WordPress bied heel veel flexibiliteit aan. Zowel voor ontwikkelaar als gebruiker. Actueel & up-to-date Er zit een grote gemeenschap achter dit CMS systeem. Die zorgen ervoor dat het systeem constant in ontwikkeling blijft en dus met de tijd mee gaat.
Modulair: Voor klantspecifieke wensen (functionaliteit) zijn er vaak al bestaande modules en/of plugins verkrijgbaar. Uiteindelijk drukt dat behoorlijk de kosten voor ontwikkeling van websites en webshops.
Vindbaar op internet: De technische basis voor een goede vindbaarheid is absoluut aanwezig! Dit is een vereiste (fundament) voor goed vindbaar en zichtbaarheid voor uw website/onderneming op internet.
Wij maken uw website uw beste werknemer
2d en 3d Animatie video laten maken

SEO Landingspagina’s

U heeft veel geld uitgegeven aan een mooie website. Als u niet voldoende goed zichtbaar bent in de zoekmachine, loopt u geheid omzet mis. Hoger in Google willen we allemaal vanwege het feit om beter gevonden te worden door uw doelgroep! Want meer bezoekers op uw website leidt tot meer aanvragen en deze aanvragen zullen uw omzet verder gaan verhogen.
Via zoekmachines zoals Google is uw doelgroep op zoek naar uw diensten of producten.


Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 97% van alle internetgebruikers dit doen, waarschijnlijk u ook! Probeer u zich eens in te beelden hoeveel potentiële klanten u laat lopen als uw website daar niet bijstaat. Het is de kunst om online zichtbaar voor uw klanten te zijn.
Bij het bouwen van een website voor uw onderneming maken wij direct zoekmachine vriendelijke pagina’s, volledig in de huisstijl van uw bedrijf.
De pagina’s vormen een laag om uw website heen. De inhoud van de pagina’s worden zo erg goed gemaakt, dat zodra een potentiële klant een zoekopdracht invoert in Google, deze twee naadloos op elkaar aansluiten.
En dat is precies het gene wat uw klanten willen. Op deze wijze ziet men direct de gewenste informatie. Op deze manier zult u geheid veel meer traffic genereren naar uw website, zonder dat u per klik betaalt bij Google adwords of een dure advertentie op een des betreffende website.

Responsive webdesign

Responsive webdesign: Stem uw website af op de mobiele surfer! De forse opkomst van smartphones en tablets heeft een grote impact op de wijze van online communiceren. Meer dan de helft van online zoekopdrachten gebeurt momenteel al mobiel, een aantal dat de komende maanden en jaren alleen maar verder zal toenemen. Responsive webdesign is een methode om uw website zo op te bouwen dat ze zowel op PC en laptop als op tablets en smartphones optimaal te gebruiken is. Bij ons betaalt u niet extra voor een Responsive website

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Bent u op zoek naar een nieuwe website, waarbij u niet meer afhankelijk bent? We zijn u graag van dienst! Neem voor meer informatie contact op met ons op.

Link building uitbesteden

Webdesign-CMS website laten maken
Webdesign-CMS website laten maken-2

Altijd een responsive website
Tot in de kleinste details

Vanaf 21 april 2015 is het al een must. Google beoordeelt aan de hand van enkele factoren of uw website mobiel vriendelijk is. Google controleert of uw website meeschaalt, of de tekst op uw website leesbaar is en de links op uw website zonder enige moeite aangeklikt kunnen worden. Op basis van deze factoren wordt uw website hoger in de mobiele zoekresultaten weergegeven dan websites die niet mobiel vriendelijk zijn. Wilt u ook morgen beginnen bij de basis van uw website? Neem dan gerust contact met ons op.